Inhoud

Geen fiets4daagse Veluwe-Vallei in 2016 in Ede.

 

De Fiets4daagse Veluwe Vallei wordt in 2016 niet gehouden. Dit is de uitkomst van een overleg met de drie organiserende partijen, de voormalige VVV, de Rotary afdeling Bennekom en hotel PTC+ / Broodje Frank.

Het is natuurlijk verschrikkelijk jammer dat dit besluit moest worden genomen. De fiets4daagse zat “in de lift” en de editie van dit jaar was zeer geslaagd. De formule van fietscamping, hotel en dagjesmensen bleek een succes.

Een van de organiserende partijen, de regio VVV Vallei, bestaat inmiddels niet meer. Het management van hotel PTC+ verandert op korte termijn. Belangrijkste reden om af te zien van het fietsfestijn voor volgend jaar zijn de vele bouwaktiviteiten aan de Zandlaan. Het organiseren van een fiets4daagse is een zeer intensieve en tijdrovende opgave. Met zoveel onzekere factoren is niet duidelijk of het allemaal lukt voor juli 2016.

De aanwezige mensen waren van mening dat het beter is nu af te zien van editie voor 2016, dan door te gaan en op het laatste moment de deelnemers teleur te moeten stellen.

In februari 2016 gaan we opnieuw om tafel om de omstandigheden op dat moment te bekijken en mogelijkheden voor 2017 te bekijken.

Wij wensen u  goede Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar en hopen dat u, ondanks dit vervelende bericht, de fietsactiviteiten op de Veluwe en het Valleigebied blijft volgen.